Roxy som ble parret i januar er tom så da blir det til at vi planlegger nytt kull til høsten 2021

 

Voksne hunder og valp når den tiden kommer at vi har valper i hus, vurderes satt ut på foravtale i området Askøy/Bergen/Sotra 

Ta gjerne kontakt om dette kan være av interesse. 

 

 

Eventuelle forespørsler på valp eller lingndes sendes på mail: t_marit6@hotmail.com eller på mobil mellom kl 17-22 på tlf nr 932 99 516 

 

 

 

Våre valper vil gå igjennom sosialisering og biltilvenning før levering.

De vil også ha vært en tur hos veterinær og vil der få helseattest, chip, vaksine.

De vil få ormekurer etter veterinærs anbefalinger. 

Alle våre valper selges registrert i NKK 

Det vil følge med en liten valpepakke med fôr de er vandt med og litt annet ved levering.

Vi prøver så godt vi kan etter evne å finne den rette valpen til det rette hjemmet ut i fra energi og oppførsel i og uten for valpebinge.

Ved reservering av valp tas det håndpenger, beløpet som tas i håndpenger trekkes fra kjøpesummen når valpen skal hentes.

Vi sender ikke valp alene med fly.

Vi krever ikke noe fra våre valpekjøpere annet enn at dette er gjennomtenkt og at hunden får et varig hjem. Våre eldste hunder har blitt 15år, så tenkt godt igjennom hva dere gjør når dere skal ha hund. Det bør også være tenkt på hva en gjør ved eventuelt samlivsbrudd. Det er ikke greit for en hund å bytte hjem gjentatte ganger. 

Vi anbefaler alle våre valpekjøpere å forsikre sine valper, ta gjerne og sjekk forskjellige selskap om hva de dekker og om de har direkteoppgjør med veterinærer i området dere bor før dere bestemmer dere for selskap.

Vi ønsker bare kontakt med seriøst intereserte