Roxy fikk 2 valper denne gangen. De er solgt og har flyttet til sine respektive hjem. 

 

Vi har hatt en lang venteliste og en del har fått kjøpt hund andre steder uten å gi tilbakemelding om dette så de kan strykes fra ventelisten. 

Jeg kommer til å slette listen så får heller folk ta kontakt når de ser vi har valper, da jeg ikke orker å gå igjennom alle på listen for å få ene beskjeden etter den andre om at vi har fått valp.

Litt respekt kan man ha når man ber om å bli satt på liste så det minste man da forventer er en beskjed om å stryke dem fra listen når de har fått seg valp

 

 

 

Voksne hunder og valp når den tiden kommer at vi har valper i hus, vurderes satt ut på foravtale i området Askøy/Bergen/Sotra 

Ta gjerne kontakt om dette kan være av interesse. 

 

 

Eventuelle forespørsler på valp eller lingndes sendes på mail: t_marit6@hotmail.com eller på mobil mellom kl 17-22 på tlf nr 932 99 516 

 

 

 

Våre valper vil gå igjennom sosialisering og biltilvenning før levering.

De vil også ha vært en tur hos veterinær og vil der få helseattest, chip og vaksine.

De vil få ormekurer etter veterinærs anbefalinger. 

Alle våre valper selges registrert i NKK 

Det vil følge med en liten valpepakke med fôr de er vandt med og litt annet ved levering.

Vi prøver så godt vi kan etter evne å finne den rette valpen til det rette hjemmet ut i fra energi og oppførsel i og uten for valpebinge.

Vi sender ikke valp alene med fly.

Vi krever ikke noe fra våre valpekjøpere annet enn at dette er gjennomtenkt og at hunden får et varig hjem. Våre eldste hunder har blitt 15år, så tenkt godt igjennom hva dere gjør når dere skal ha hund.

Det bør også være tenkt på hva en gjør ved eventuelt samlivsbrudd. Det er ikke greit for en hund å bytte hjem gjentatte ganger. 

Vi anbefaler alle våre valpekjøpere å forsikre sine valper, ta gjerne og sjekk forskjellige selskap om hva de dekker, hvor lenge av hundens liv forsikringen gjelder(ikke alle selskap forsikrer livet ut) og om de har direkteoppgjør med veterinærer i området dere bor før dere bestemmer dere for selskap.

Vi ønsker bare kontakt med seriøst intereserte